Per Stylvig - Tandlæge

Du er her:   Hjem > Henvisning af patienter > Hvem er jeg? > Sterilitet

Sterilitet

Er af allerstørste betydning. Vi bruger rigtig meget engangsudstyr og vores sterilisationsprocedurer kontrolleres af Statens Seruminstitut regelmæssigt. Dagligt foretages kemisk kontrol. Alt hvad der kan infektionshygiejnisk behandles bliver behandlet - for vores alles skyld.

Vores instrumenter og procedurer mere end opfylder NIR ( Nationale Infektionshygiejniske Retningslinier ). Vi har MELAG 43B, dvs nyeste standard i autoclave, med tracking af alle procedurer bliver udført korrekt. Vi datomærker også alle sterilerede ting, hvilket er nær alt. Vi har nyeste generation i autoclaver og elektronisk registrering af procedurer, således vi sikrer alt hver eneste gang er godt og rigtigt.

Min dedikerede stab og jeg gør os umage for at yde vores bedste.

 

Omverdenen


Vi skal passe på jorden og dens beboere. Det gør man ved at lave orddentlige ting, der er holdbare og ved et ikke overdrevent forbrug. Ved at bruge lokale varer, ved at leve der hvor man er. Listen er lang og vi skal alle gøre vores bedste. Vi gør os umage, i vores valg og handlinger.


Vi tænker også på disse forhold her på klinikken. Vi sorterer vores affald. Korrekte procedurer. Dvs tingene lavet ordentligt

 

Powered by CMSimple| Template: ge-webdesign.de| Login